Even voorstellen

G+ Advies is in 2006 opgericht. Wij, de drie partners zijn bedrijfskundigen en economen, die allemaal ruime ervaring hebben opgedaan bij grote kantoren. De kennis en ervaring die we daar hebben opgedaan gebruiken we binnen G+ Advies om op een persoonlijke en praktische 'Rotterdamse' manier advies te geven aan de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf.

“Met onze klanten bouwen wij aan langdurige vertrouwensrelaties.”

Wat we doen


Wij begeleiden ondernemers bij groeivraagstukken. Dat kan zijn het opzetten van een nieuw bedrijf, het doen van overnames, maar ook het overdragen van een bedrijf op een nieuwe generatie (bedrijfsopvolging) en het zoeken naar opvolging buiten de familie.


In elke fase groeifase zijn wij een partner die u met onze kennis en ervaring kan ondersteunen.


Hoe we werken


Met onze klanten en netwerkpartners bouwen wij doorgaans een langdurige vertrouwensrelatie op. Wij ondersteunen hen in de verschillende fases van de groei van hun bedrijf.


Wij hebben veel kennis en ervaring in huis, door onze jarenlange ervaring. Voor specialistische kennis op het gebied van fiscale, juridische en andere zaken werken wij nauw samen met professionele netwerkpartners.


Waar we in geloven


Vertrouwen doen groeien. Wij staan voor integriteit, vertrouwen en langdurige relaties. Van ons kunt u verwachten dat ons advies eerlijk is en recht doorwerken wij altijd transparant, dus zonder contracten met kleine lettertjes en op ieder moment in het traject de vrijheid voor de klant om in- of uit te stappen. Ten slotte krijgt u altijd een duidelijke specificatie van onze werkzaamheden en komt u niet voor verassingen om te staan.


Partners

Hendrik-Jan Groeneveld

Studeerde bedrijfskunde in Rotterdam. Door omstandigheden werd hij genoodzaakt tijdens zijn studie het familiebedrijf over te nemen. Na verkoop van dit bedrijf zette hij bij Deloitte de MKB-adviespraktijk op.

Martin Stegeman

Studeerde economie in Rotterdam. Na zijn studie hield hij zich bezig als adviseur met herstructurering van MKB-bedrijven bij het Instituut voor Midden en Kleinbedrijf, waarna hij aan de slag ging bij Deloitte. daar werkte hij aan de professionalisering van de MKB-adviespraktijk.

Richard Pinto

Groeide op in een ondernemersgezin en werkte actief in het familiebedrijf. Na zijn studie economie in Amsterdam werkte hij bij PWC in Tel Aviv en Deloitte als corporate finance specialist. Richard houdt zich binnen G+ momenteel voornamelijk bezig met activiteiten binnen één van onze deelnemingen.

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact op met:


Hendrik-Jan Groeneveld

hgroeneveld@gplus.nl

06 5123 5647


Martin Stegeman

mstegeman@gplus.nl

06 1805 2673