Groeiverhalen

Ondernemer zoekt bedrijf voor overname

Kees de Jonge is op zoek naar een onderneming om over te nemen. Na een paar ontmoetingen met G+ besluiten ze om gezamenlijk op zoek te gaan naar een geschikt bedrijf. Kees lijkt op basis van zijn betrouwbaarheid en scherpe blik het beste op zijn plek in een productiebedrijf. Na een flinke zoektocht komt IPE metaalbewerking in beeld. In het voorjaar van 2018 nemen we het bedrijf over. G+ helpt via een minderheidsbelang met de financiën en ander ondersteunend werk.

Groeiverhalen

Groeien door het geven van vertrouwen

Dirk Schouten is een bevlogen ondernemer die de meest uiteenlopende bedrijven is gestart of heeft overgenomen. Hij is eigenaar van onder andere Althen, een groothandel in sensoren en meetinstrumenten. Dirk is een echt mensen-mens. Met zijn natuurlijke charme weet hij personeel aan zich te binden. Hij geeft zijn werknemers veel vertrouwen en volgt dat ook op. Directeuren krijgen een fair aandelenbelang in de onderneming die ze leiden.

Groeiverhalen

Familiebedrijf wordt verkocht aan Van Mossel

Hans & Robert Hogenbirk (vader & zoon) hebben jarenlang succesvol gebouwd aan het bedrijf dat door Hogenbirk sr. werd opgericht. Door de snelle ontwikkelingen in hun branche komen ze voor een keuze te staan: Het bedrijf verkopen of zelf andere partijen overnemen. Eind 2019 komt het met Van Mossel tot een deal waar iedereen beter uit komt.

Groei is meer dan een winstaandeel. Hoe kunnen wij jou helpen?

Uw bedrijf is altijd in ontwikkeling. Het maakt - net als een mens - van alles door. In al deze fases is G+ een betrouwbare partner met kennis en ervaring.

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact op met:


Hendrik-Jan Groeneveld

hgroeneveld@gplus.nl

06 5123 5647


Martin Stegeman

mstegeman@gplus.nl

06 1805 2673